Ardo eta gastronomiaesperientzia bizi

Bi gune ezberdindu proposatu nahi dizkizuegu gure ardoak eta mundu guztiko beste hainbat ezagutzeko. IU Gastroteka eta Jatetxea.

Gastroteka

Gune alai eta ederra, Hernio mendiaren panoramika ezin hobea gure ardoekin,  zizka-mizka eta razio goxoekin gozatzeko.

IU Gastroteka Karta


JATEKOAK: 

Gildak, antxoa eta kantauriko hegaluzea

Iberiko taula “kristal” ogiarekin

Behi carpaccioa

Izokin tosta, brie gazta eta wasabi olioarekin

Garaiko tomatea burrata gazta eta ketutako antxoarekin

Arrokako muskuilu kroketak

Gazta urdin eta ezti empanadillak

Bakailao eta pipar arrautzopila

Parrilan erretako hegaluzea típula konfitatuarekin

Arkume ruloa bere zukuan

Parrilan erretako txekor txuleta pikilloko piparrekin 

POSTREAK:

Kremaz beteriko hostopila

Coulant-a

Limoi eta txakolin sorbetea

Jatetxea

Betiko berezitasunak eta plater berriak eskeini nahi dizkizuegu gure bi menuekin. Oteizaren formetan inspiratutako espazioan,  Angel Uranga eta Koldobika Jauregiren  lanak ere aurkituko dituzu. Gure ardo karta zabala ezagutu eta gozatu!

Garaikoetxea menua


JATEKOAK

Gildak eta antxoak

Pintxo beroak

Bakailo tortilla piper eta berdurekin

Atuna parrillan 

Arkumea parrillan 

Txakolin sorbetea

Gazta eta menbrilloa

Kafea

EDATEKOAK

Txakolin txuria, txakolin gorria

IU menua


JATEKOAK

Gildak eta antxoak

Itsasoko trufa

Iberiko tabla

Zapoa parrillan

Behi txuleta parrillan pikillo piparrekin

Txakolin sorbetea

Milhojasa

Kafea

EDATEKOAK

Txakolin txuria, Txakolin gorria, Ernio berezia, Juanita aparduna

ENPRESENZAKO ESPAZIOA

Espazio pribatuak eta aurkezpenak Luntxak eta ardo dastaketak

Gure karta

Grilled Calmari

Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20

Salmon tartar

Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30

Beef Burger

Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25

Demi-poulet de Cornouailles

Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35

Salmon tartar

Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30

Beef Burger

Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25

Demi-poulet de Cornouailles

Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35

Grilled Calmari

Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20

Arana Bailara, 18, 20494 Alkiza, Gipuzkoa

+34 658 734 471

Erretserbatu

Jarraitu gaitzazu Instagramen

[instagram-feed]