Inazio Urruzolaren ondarea
da gure ardoa.

Urtetik urtera zapore, kolore eta usain berriekin ontzen dugu betiko txakolina. Sentimen eta bizipenetatik jaiotzen den proiektua.

Ihauteriak 2023 Inazio Urruzola jatetxean

Erreserbatu zure mahaia, otsailaren 18an larunbata eta igandeak 19 irekita izango da.

Inazio Urruzola upategi eta jatetxean gure txakolina eta gastronomia dastatu ahal izango dituzu. Gainera, ekitaldi berezietarako lekua eta zerbitzuak ere eskaintzen ditugu.

 

Erreserbatu zure esperientzia eta gozatu!

Inazio Urruzola jatetxea eta esperientziak

Erreserbatu online gure esperientziak eta menuak. Txakolinaren historia erakutsi nahi dizuegu, eta gure ardoak eta gastronomia dastatu.

Txakolina: ardo bakarra

Hondarribi Zuria da gure mahatsa, Euskal Herriko harri bitxia. Kantauri Itsasoko gertutasunak eta atlantiar klimak ardo berezi hau sortzen dute.

Garaikoetxea baserria

Alkizan, Hernio mendiaren magalak laztantzen ditu itsasotik datorren kresalak, gure mahastiei ukitu berezia emanaz.   

Gure sorkuntzak

I. Urruzola Txakoli txuria

I. Urruzola Txakoli gorria

Hernio Txakoli berezia

Juanita aparduna

[instagram-feed]

Aipamenak

“Gure jatetxerako aukeratu dugun txakolinetako bat da Urruzola, etxe honetan egiten dugun sukaldaritzarekin bat egiten duelako. Hemen, jatetxean, arrrainekin zerbitzatzen dugu, baita janaurrekoekin ere”.

Mariano Rodriguez (Arzak Jatetxea): 2016ko Sommelier Onena, Nazioarteko Gastronomia Akademiaren arabera
Parisen

Kontaktua


T. +34 658 734 471 / +34 688 84 46 67T. +34 688 767 091

Arana Bailara, 18, 20494 Alkiza, Gipuzkoa
Bisita gaitzazu