Bizi esperientziaTxakolina eta gure gastronomia

Txakolinaren historia erakutsi nahi dizuegu, eta gure ardoak eta gastronomia dastatu.

Egin zure erreserba modu erosoan

EsperientziakGastronomia eta ekitaldiak

Espazio alai eta ederra. Gozatu Hernio mendiguneko bista ikusgarriekin. Eraikina Oteizaren obran oinarrituta dago eta Angel Uranga eta Koldobika Jauregiren lanak daude bertan.

ENPRESENTZAKO ZERBITZUAK ETA ESPAZIOA
Aurkezpenak, lunch-a eta ardo dastaketa bereziak egiteko gune pribatuak

Arana Bailara, 18, 20494 Alkiza, Gipuzkoa

+34 658 734 471 (Deitu enpresa erreserbetarako)

Gure karta

Grilled Calmari

Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20

Salmon tartar

Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30

Beef Burger

Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25

Demi-poulet de Cornouailles

Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35

Salmon tartar

Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30

Beef Burger

Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25

Demi-poulet de Cornouailles

Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35

Grilled Calmari

Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20

Arana Bailara, 18, 20494 Alkiza, Gipuzkoa

+34 658 734 471

Reserva