Ardo eta gastronomiaesperientzia bizi
Bi gune ezberdindu proposatu nahi dizkizuegu gure ardoak eta mundu guztiko beste hainbat ezagutzeko. IU Gastroteka eta Jatetxea.
Gastroteka
Gune alai eta ederra, Hernio mendiaren panoramika ezin hobea gure ardoekin, zizka-mizka eta razio goxoekin gozatzeko.
IU Gastroteka Karta
JATEKOAK:
Gildak, antxoa eta kantauriko hegaluzea
Iberiko taula “kristal” ogiarekin
Behi carpaccioa
Izokin tosta, brie gazta eta wasabi olioarekin
Garaiko tomatea burrata gazta eta ketutako antxoarekin
Arrokako muskuilu kroketak
Gazta urdin eta ezti empanadillak
Bakailao eta pipar arrautzopila
Parrilan erretako hegaluzea típula konfitatuarekin
Arkume ruloa bere zukuan
Parrilan erretako txekor txuleta pikilloko piparrekin
POSTREAK:
Kremaz beteriko hostopila
Coulant-a
Limoi eta txakolin sorbetea
Jatetxea
Betiko berezitasunak eta plater berriak eskeini nahi dizkizuegu gure bi menuekin. Oteizaren formetan inspiratutako espazioan, Angel Uranga eta Koldobika Jauregiren lanak ere aurkituko dituzu. Gure ardo karta zabala ezagutu eta gozatu!
Garaikoetxea menua
JATEKOAK
Gildak eta antxoak
Pintxo beroak
Bakailo tortilla piper eta berdurekin
Atuna parrillan
Arkumea parrillan
Txakolin sorbetea
Gazta eta menbrilloa
Kafea
EDATEKOAK
Txakolin txuria, txakolin gorria
IU menua
JATEKOAK
Gildak eta antxoak
Itsasoko trufa
Iberiko tabla
Zapoa parrillan
Behi txuleta parrillan pikillo piparrekin
Txakolin sorbetea
Milhojasa
Kafea
EDATEKOAK
Txakolin txuria, Txakolin gorria, Ernio berezia, Juanita aparduna
ENPRESENZAKO ESPAZIOA
Espazio pribatuak eta aurkezpenak Luntxak eta ardo dastaketak
Gure karta
Grilled Calmari
Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20
Salmon tartar
Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30
Beef Burger
Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25
Demi-poulet de Cornouailles
Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35
Salmon tartar
Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30
Beef Burger
Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25
Demi-poulet de Cornouailles
Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35
Grilled Calmari
Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20
Jarraitu gaitzazu Instagramen
[instagram-feed]